Ptikästä aikaa, inspiraatio kirjoittaa :). Luin tuossa tekstin vanhasta miehestä jolla kokemus ja selviytymistarina monesta syövästä. Aikamoista. Itsestä on tuntunut siltä, etten pysty jaksamaan enää toista kierrosta ja mä kun pääsin helpolla.. ei sytoja ja säteetkin jäi saamatta tarpeettomuutensa takia. Selvisin säikähdyksellä oikeesti. Henkisesti se ei vaan aina tunnu siltä, koska no, jokainen kokee asiat omalla tavallaan ja ehkä historia pienesti vaikuttaa siihen. Mutta se siitä :). 

Kävin tossa jenkeissä, Hollywoodissa. Aivan mahtava reissu, jonka voitin, eli kustansi minulle ja matkakaverille (jonka sain firman piikkiin mukaan) ainoastaan tuliaiset ja mitä nyt halusi itse ostaa. Voin kertoa, että JES! :D kävin aika pitkälti pääkallopaikalla, ennen ainakin kuolemaani! :) Yksi "vaatimaton" tavoite saavutettu <3. Alunperin se tosin oli Niagara Falls, mutta no menköön nyt Hollywood tän kerran.. heh :). Loppuis sivut kesken, jos alkaisin kaikkea sitä kuvaileen mitä mahtui jo sihen neljään kokonaiseen päivään :). Yhden vuorokauden voi laskea matkustukseen.

Hienoa oli todella ja sillä auringon energialla jaksaa taas hetken :). Tosin saan keinotekoista tiukkaa UV:tä myös ihoni takia, että ei jää Deet vähiin, paitsi liian vähiin siitäkin huolimatta. Yleinen saantisuositus on niin alakanttiin, että huh, mutta se asia ei ole mun päätettävissä.

Joulu lähestyy :). Se on hyvä, tai sillai kai huono niille, jotka ei oikein diggaa. Itse kuulun ensimmäisiin. Joulusta hyvät ja lämpimät muistot lapsuudesta asti :). Yhden Joulun vietin yksin ja päätin, että oli viimeinen laatuaan.. niin kovaa iski se läheisten puuttuva läsnäolo. Kävin toki vanhemmillani syömässä päivällä, mutta ilta yksin oli ankea. Siksi on aina joku hyvä ystävä mun kanssa Joulua viettämässä, jos vaan suinkin mahdollista. Jos ei, niin sitten jään yökylään koirani kanssa vanhemmilleni. Ei huono ollenkaan :). Elämänkumppanini kun kuuluvat nelijalkaisiin tällä hetkellä :). Kissa ja koira. Ihmissuhteissa olen niin kranttu, että loppuelämäkin todennäköisesti menee vanhanpiian leimassa, huh. Mutta no, seurustellut olen yli puolet elämästäni, jotenka, nyt on vieläkin hyvä aika itselle :).

Toivotan kaikille oikein rauhaisaa, mukavaa, hauskaa, iloista ja mukavaa joulunalusaikaa! Nauru tekee hyvää, do that!

- M